Speisekarte

Speisen / Menu

Linsen mit Spätzle und Wienerle
Lentils with Spätzle noodles – made with flour and egg –
and Wiener(sausage)

Matjes auf Butterstulle
Dutch-style brined herring on bread

Rindergulasch mit Spätzle
Beef gulash with Spätzle noodles

Wurstkäsesalat mit Brot
German-style baloney and cheese salad in a
vinaigrette dressing with bread (cold)

Vegetarische Maultaschen mit Kartoffelsalat
Vegetarian dumplings with potato salad

Schnitzel Wiener Art mit Kartoffelsalat
Viennese Schnitzel (pork) with potato salad

Hausgemachte vegetarische Käsespätzle mit Salat
Home-made vegetarian Käsespätzle with salad
(noodles in creamy cheese sauce)

Hausgemachte Käsespätzle mit Speck und Salat
Home-made Käsespätzle with cured ham and salad
(noodles with creamy cheese sauce)

Nachtisch / Desserts

Creme Caramel

N.Y. Cheescake

Kalter Hund
Rich butter cookies covered in chocolate and served cold

Hauskuchen
Home-made cake

Salat / Salad

Gemischter Beilagensalat
Mixed side salad

Kartoffel-Beilagensalat
Potato salad

Gemischter Blattsalat
Mixed-leaf salad

Gemischter Salat mit Mozzarella
Mixed salad with mozzarella

Gemischter Salat mit Thunfisch
Mixed salad with tuna

GemischterSalat mit Feta
Mixed salad with feta cheese

Gemischter Salat mit Ei
Mixed salad with boiled egg

Die Liste mit Allergenkennzeichnung erfragen Sie bitte an der Bar.

Gaststube